Maminkám: Vítejte v roce 2023 s Mazli mě

Přemýšlela jsem, co vám do nového roku popřát, když moc na přání nejsem. Myslím, že učitelé nám do života chodí v ten čas, kdy jsme na ně připraveni. A zkušenosti zažíváme takové, jaké potřebujeme, abychom se posunuli a rozvinuli nějakou schopnost či kvalitu ve svém životě. I když jsou to někdy zážitky k po…vzdechnutí.

💔 Zlobíme se, vztekáme, nerozumíme. Jsme smutní až na samé dno své duše. Ptáme se „Proč?!“
❤️ A jednou přijde čas, kdy jsme zase veselí, radujeme se, objímáme své milované, naše duše zpívá a lásku máme uvnitř i venku.

Možná tedy, ať najdeme ten plán, se kterým jsme sem přišli. Abychom kráčeli SVOU cestou. Abychom našli svá poslání, se kterými jsme se rozhodli pro tuhle existenci a přišli do světa (méně ezo verze: abychom „našli sebe“ 😉).

Po roce s Mazli mě…

(O ano, v prosinci to byl první oficiální rok 😊) vám mohu říct, že první kroky na té cestě jsou strašně obtížné. Je to jako mít kárku s dvěma držadly a hromadou kamení a snažit se ji roztáhnout. Jakmile sem tam utrousíte slůvko o tom, že přešlapujete na startu, najdou se i tací, kteří přispěchají, a ještě vám nějaký svůj šutřík dva přihodí.

Nezlobte se na ně. Jejich motivace jsou různé, chtějí chránit vás, chrání sebe, nejsou připraveni vidět jiné cesty než tu, po které zatím sice nespokojeně, ale kráčejí, jsou vašimi učiteli v tom, že vaše cesta je vaše a ptají se, jak moc po ní chcete jít…

Tak či tak mám i zprávu, která vám odlehčí

Jakmile se totiž rozejdete, přijdou k vám lidé, kteří vám budou pomáhat. Příkladem, vedením, ale také slovem nebo přímo činem. Půjdou kousek s vámi a odeberou část vaší nálože. Ukáží vám, proč jste ji měli, k čemu sloužila a že nyní už ji nepotřebujete.

O některé balvany přijdete jednoduše díky zkušenostem, které přicházejí až s časem. Také jste na první procházku s dětmi balili půl bytu a za dva tři roky jdete s brašničkou přes rameno? 🏃‍♀️

Když kráčíte po své cestě, nezůstávejte stát

Když je to těžké, zpomalte, třeba dokonce i na chvilku zastavte, rozhlédněte se a v klidu vydechněte. Nejlépe si ale najděte někoho, kdo v takovou chvíli přistoupí, jedno to zpropadené držátko (to bude tak nejslušnější výraz v tu chvíli) chytí, mrkne na vás a potáhne s vámi.

K tomu si můžete broukat moji oblíbenou „It’s Alright“ od Jon Batiste anebo se rovnou podívat na laskavý a hluboký (ale i vtipný a potrhlý) animák Soul, ze kterého je. To, pokud vás zajímá, jak je to možná s těmi dušemi a přicházením na svět. 😊

💙


I o tomhle je totiž Mazli mě. O dávání lásky sobě, lásky děťátku, lásky partnerovi. Lásky lidem kolem sebe. Pokud s vámi tohle rezonuje (ať už se cítíte na pozici spolutahouna, hlavního tahače nebo od každého trochu), najdete nás více v soukromé skupině Mazli mě na Facebooku. Těším se na vás 🤗

Vaše KT z Mazli mě

V Mazli Mě ukazuji rodičům, že vše, co potřebují pro radostné a klidné dny s dětmi, mají sami v sobě. Předávám svou cestu, jak znovu objevit svůj vnitřní kompas a žít v laskavosti, štěstí, blízkosti a lásce bez podmínek. K sobě, dětem i partnerovi. Pokud si chcete hned vyzkoušet, jestli to je pro vás, koukněte na mého průvodce zdarma Týden s láskou bez podmínek :)

Zajímá vás, kdo vás bude provázet? Kdo je to ta KT z Mazli mě? Odpovědi najdete v mém příběhu.
Jste jako já víc na obrázky? Pak zavítejte na Instagram Mazli Mě. Se mnou a dalšími fanoušky pomazlení můžete potkat i na Facebook fan page, kde trousím krátká zamyšlení a inspiraci, nebo v uzavřené facebookové skupině. Tam otevíráme moje i vaše soukromější témata.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.